marți, decembrie 15, 2015

Castelul Corvinilor - vedetă de televiziune


Reclama este sufletul comerțului!

Așa se spune de când e lumea făcută... Probabil că prima reclamă din lume a fost una verbală în Grădina Raiului, la un simplu... măr, fapt ce a dezlegat cunoașterea binelui dar și a răului ar spune unii... ori eu spun... a adus din păcate moartea, pentru întreaga suflare de pe pământ! Dar să nu intrăm în detalii...

Așadar și prin urmare, azi vorbim despre publicitate și implicit reclame. Un motiv inspirațional îl reprezintă pentru agențiile de publicitate și Castelul de la Hunedoara, Castelul Corvinilor, Huniazilor sau Corvineștilor după cum mai este denumit de unele persoane și care este cetatea medievală a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România. Chiar dacă potențialul acestui castel este destul de mare, acesta a fost fructificat mai mult decât de obicei doar în ultima perioadă, cu precădere în ultimul an(2014-2015), când au fost turnate câteva reclame, pentru diverse produse și servicii, asta pe lângă multele secvențe din filmele lansate chiar anul acesta sau care urmează să aibă premiera anul viitor.

Ford... probabil este cel mai mare nume care a dorit să creeze o reclamă având ca decor Castelul Corvinilor. Reclama a făcut audiență record, mai ales pe perioada desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia în 2014, fiind în continuare una din reclamele urmărite cu plăcere de telespectatorii din întreaga lume, cu atât mai mult cu cât ea a fost adaptată fiecărei piețe în parte.  Astfel Castelul Corvinilor și implicit Hunedoara... reușeșc să fie promovate cu brio pe întreg mapamondul!
Reclama o are în distribuție pe cunoscuta actriță și model sud-americană Bruna Tonarelli, fostă Bruna Ferarri, pe care o puteți vedea la lucru mai jos și care are în portofoliu nenumărate colaborări cu mărci de renume mondial:



Dar să revenim la reclama turnată la Hunedoara. Majoritatea scenelor din acestă reclamă au fost filmate pe parcursul unei singure zile iar acţiunea propriu-zisă s-a desfășurat pe podul Castelului Corvinilor dar şi în Sala Dietei. Reclama prezintă castelul nostru medieval ca parte din povestea "Frumoasa adormită", protagonista fiind salvată din prizonierat printr-un sărut de către cavalerul ei iubit.
Să o revedem și noi!


Cum aflăm informații despre firmele din România!


Baza de date cu lista firmelor din România.

Internetul este o sursă inepuizabilă de informații. Deoarece oamenilor le este mai accesibil să utilizeze mediul online, s-au creat o serie de pagini web speciale, destinate nevoilor acestora. Printre acestea găsim și baza de date cu lista firmelor din România, oferită de Kendall Enterprise Group.
Despre aceasta aflăm o serie de referințe precum: nume complet firmă, adresă, număr înregistrare Registrul Comerțului, cod fiscal, stare firmă(activitate, stare certificat, stare autorizație, stare capital subscris, stare bilanț anual) și data ultimei înregistrări la Registrul Comerțului. Toate aceste informații de pe site sunt preluate de la surse importante care oferă veridicitatea acestora.

Cine utilizează frecvent o baza de date cu liste firme ?

În primul rând, vorbim de o firmă serioasă care dorește să pună detalii despre aceasta la dispoziția oamenilor. Având în vedere domeniul din care face parte firma (publicitate, marketing și cercetare de piață), baza de date este accesată în special de departamentele de marketing, vânzări sau de cele financiare. Poate fi vorba și despre posibili colaboratori care vor să investească într-o firmă de acest fel și de aceea această bază de date reprezintă un mod excelent pentru alegerea cea mai bună.

De ce este utilizată o baza de date cu lista firmelor din Romania?

Nimic mai simplu! Promovarea este principalul scop urmărit de firmă iar internetul este cea mai bună soluție. De ce? Pentru că am ajuns într-un punct în care trăim în mediul online mai mult decât în cel real. Bineînteles, este un mediu eficient care ajută firma să aibă acces ușor către investitori și posibili clienți interesați de afacere. De asemenea, o astfel de bază de date reprezintă un pas mic, dar promițător spre posibile colaborări în viitor.

De ce este utilă o baza de date firme?

Utilitatea acesteia este dată de simplitatea informațiilor, care oferă celor care o accesează o viziune asupra firmei. De asemenea, investitorii și departamentele speciale au acces la cifra afacerii, profitul firmei, datoriile, capitalurile proprii și numărul de angajați. Acest lucru aduce un beneficiu în ceea ce privește clienții, deoarece oamenii sunt atrași de profit, iar investitorii sunt interesați în special de creșterea financiară a firmei de la an la an.
Există o serie de avantaje prin publicarea online a informațiilor precum creșterea vânzărilor datorită siguranței oferite clientului. De asemena, se elaborează un plan de afaceri prin convingerea posibililor colaboratori, prin informare ușor accesibilă, cu detalii private precum numele administratorului și numărul de telefon.

Răspunzând la toate aceste întrebări realizăm care este importanța unei baze de date cu lista firmelor din România. În primul rând, oferă siguranță, datorită surselor la care apelează. În al doilea rând, promovează firma într-un mediu accesibil, iar în al treilea rând, creează o imagine de ansamblu promițătoare în ceea ce privește firma.

Castelul Corvinilor - Ceainărie

După cum v-ați dat seama, astăzi vă recomand produsele publicitare, în special cele create în orașul meu de baștină, la cetatea medievală de care ne bucurăm cu toții, Castelul Corvinilor. Sunt câteva reclame interesante asupra cărora am să mă opresc azi și nu doar azi, ci și în zilele următoare pentru a vi le prezenta pe rând.

În acest post, bem un ceai cald la castel!

Reclama de mai jos face parte dintr-o campanie Tetley de 13 milioane £ care a mobilizat o întreagă armată de oameni, actori și figuranți deopotrivă. Compania scoțiană, mare producătoare de ceaiuri a ales și pentru această reclamă, să meargă tot pe mâna echipei ce le-a realizat ultimul clip publicitar, deci implicit pe mâna celor 3 personaje animate ce fac deliciul publicului telespectator din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei. Acțiunea reclamei îi prinde pe protagoniștii seriei: Gaffer, Tina și Sydney, înapoi în timp, în mijlocul unei lupte într-un castel medieval, „întâmplător”... Castelul Corvinilor de la Hunedoara. :))
Această nouă serie reprezintă defapt a doua parte a acțiunii, pe prima, dacă vă interesează o puteți urmări separat dând click aici!

Reclama a fost intermediată de Starcom MediaVest Group, fiind creată de Joe Stone si Dan Ball, două minți strălucite intr-ale reclamelor publicitare, cu sprijinul lui Ed Warren, Ben Middleton și Stu Outhwaitec, clipul comercial fiind regizat de Tomas Skoging.  O echipă de aur completată la superlativ de muzica pozitivă regăsită în această reclamă, O muzică semnată de americanul Philip Glass adesea considerat cel mai influent compozitor al sfârșitului de secol 20, prin compania lui, Glassworks. Printre creațiile, compozițiile lui Philip Glass regăsim câteva melodii/coloane sonore ale unor filme nominalizate la Premiile Academiei Award, precum: Kundun în regia lui Martin Scorsese, The Hours în regia lui Stephen Daldry plus multe alte filme artistice și animate, lista completă o puteți regăsi aici!

Să revenim însa la Hunedoara și să vedem simpaticele personaje animate, în acțiune!

miercuri, octombrie 28, 2015

Vine Crăciunul! Colindăm?

Ho ho ho....

... și dacă tot se apropie sezonul colindelor de Crăciun, am zis să ne facem încălzirea, nu de alta dar de anul trecut a cam trecut ceva timp și poate nu mai știți versurile colindelor. Vi le reîmprospătez în cele ce urmează, ba chiar mai mult... le adaptăm vremurilor noastre că tot se poartă jmecheria asta!



Mary Progressive Christmas!!!

Caravana Eu sunt 12: ziua 23 (Hunedoara)

600 de ani de istorie în spate pentru Hunedoara și un nume ce a făcut istorie, Bogdan Stelea alături de caravana „Eu sunt 12” prin frumoasele orașe ale României.

Bogdan Stelea s-a întâlnit cu suporteri extraordinari într-unul din cele mai frumoase orașe din România, Hunedoara, cărora le-a oferit cadouri drept răsplată pentru devotamentul lor față de echipa națională de fotbal a României!

Echipa EuSunt12.ro a poposit zilele trecute în orașul de pe Cerna iar ce s-a întâmplat, puteți vedea în materialul video următor!



BRAVO ROMÂNIA, mergem în Franța!

Lavinia Și Marcel Uniți pentru Totdeauna!

O inedită cerere în căsătorie pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca.
Amândoi au fost plecați „dincolo” iar pețitorul a dorit să-i ceară mâna doar pe pământ românesc(că doar sunt români amândoi) cu prima ocazie și cum nu se putea la coborârea din avion, a făcut-o imediat la poarta de ieșire...

23.10.2015
Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Napoca

O zi importantă pentru noi și plină de emoție!

Și acțiunea începe... fotografi, camere, agitație... îmi iau inima în dinți,
fac primul pas pe covorul roșu iar muzica incepe
„Si n-am iubit pe nimeni
Așa cum te iubesc pe tine...”

Simțeam că îmi fuge pământul de sub picioare, că nu mai pot respira...
însa eram așteptat de EA, trebuia să merg până la capăt!

Cu ultimele puteri am îngenuncheat și am rostit mult așteptata întrebare:

VREI SĂ FII SOȚIA MEA?

... iar răspunsul a venit „DA”.

Acesta a fost cel mai frumos momemnt din viața mea,
m-am simțit cel mai fericit, pentru că am putut să îndeplinesc visul iubitei mele, viitoarei sotii!

TE IUBESC !!!!

duminică, octombrie 11, 2015

Deva și Cetatea Devei

A Media Film realizează o scurtă istorioară a cetății Deva iar spre final puteți viziona jocurile de apă și lumină ale fântânii arteziene din fața Casei de Cultură Deva!

Castelul Corvinilor 2015

Castelul Corvinilor e din ce în ce mai frumos! Veniți să-l vedeți.
E administrat cu profesionalism, devotament și iubire față de Hunedoara, drept dovadă recordurile după recorduri ca număr de vizitatori.



Cetatea Devei 2015

Echipa HDonAir a survolat cetatea Devei pentru a urmări stadiul restaurării edificiului istoric.
Iată ce au găsit:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România